Munkavállalóknak

MELLETTED VAGYUNK!

Mindannyiunk életében eljönnek olyan életszakaszok, amikor nehéz élethelyzeteket kell megoldanunk és ebben sokszor úgy érezzük, egyedül vagyunk, nincs segítségünk vagy épp nem akarunk, nem merünk segítséget kérni.

A Munkavállaló Támogató Programban tapasztalt szakértők tanácsait kérheted bármilyen magánéleti vagy munkahelyi elakadásban, megoldhatatlannak tűnő személyes problémáidban.

Tapasztalt pszichológusok, jogászok, pénzügyi tanácsadók, életmód tanácsadók várják e-mailedet vagy hívásodat. A tanácsadás anonim módon zajlik, ha nem szeretnéd, a teljes nevedet sem kell megadnod.  Munkáltatód felé teljes titoktartást vállalunk, a problémáid megoldásában segítő csapatunk támogat, az információkat senkinek nem adjuk ki.

Van olyan problémád, ami foglalkoztat és szeretnél továbblépni? 

Az alábbi területeken állunk rendelkezésedre:

magánéleti problémák: válás, lelki nehézségek (szorongás, depresszió, pánikbetegség), családon belüli betegségek, gyereknevelési kihívások, függőségek (alkohol és szerhasználat), más magánéleti nehézségek

munkahelyi nehézségek: elakadások, stressz, kiégés, szorongások, alvászavar, munka-magánélet egyensúlya

jogi problémák: adásvétel, bérbeadás, perek, végrehajtás, kezesség, öröklés, tartozás öröklése, kártérítés, válás, más jogi problémák

pénzügyi problémák: hitel, adózás, adósság kezelése, CSOK igénylése, kölcsöntartozás megoldása, adósságrendezés, takarékoskodás, családi pénzügyek, háztartási költségvetés stb.

egészségügyi problémák: életmód tanácsadás, súlyproblémák, diabétesz és táplálkozási tanácsadás

 

Minden kérdésedre, problémádra 2 munkanapon belül megkeres a szakértőnk, természetesen krízishelyzetben azonnal segítünk.

Ha munkahelyeden még nincs ilyen Munkavállaló Támogató Program, kérjük jelezd felénk és szívesen megkeressük a HR-es munkatársat, hogy ajánljuk neki ezt a lehetőséget.


VAN MÁR MUNKAVÁLLALÓ TÁMOGATÓ PROGRAM KÁRTYÁD?

Szerencsés vagy, hogy olyan vállalatnál dolgozol, aki számára fontos a munkavállalóival való törődés. A  céged gondolt arra, hogy általad választható, számodra hasznos szolgáltatásokkal segítsen neked a magánéletedben és a karrieredben egyaránt.

A Program igénybevételéhez kattints a BELÉPÉS gombra!

Ha csak hasznos cikkeket, tippeket, letölthető dokumentumokat keresel, akkor is érdemes  itt olvasgatnod, hiszen sok problémára találsz jó ötleteket.

Évente 5 alkalommal vehetsz igénybe személyes/skype-os tanácsadást egy adott témakör adott problémájával kapcsolatban. Telefonon, emailben bármennyit kereshetsz minket.


HA SEGÍTSÉGRE, TANÁCSRA VAN SZÜKSÉGED, TEDD FEL KÉRDÉSED ÜZENETBEN VAGY KÉRJ TÁMOGATÁST A ZÖLD SZÁMON! MINDENBEN IGYEKSZÜNK TÁMOGATNI TÉGED.

X A jelenlegi böngésződ nem támogatott!
Kérlek tölts le egy újabb böngészőt!

A jelenlegi böngésződ nem támogatott így az oldal több funkciója nem használható ezen a böngészőn keresztül.
Kérlek tölts le egy újabb böngészőt az alábbiak közül és látogass vissza újra azon keresztül!